فناوری

قیمت و مشخصات گوشی سامسونگ A34+ طراحی و باتری

گوشی های میان رده سری A بسیار پرطرفدار و پرفروش هستند. در ادامه به معرفی گوشی سامسونگ A34 خواهیم پرداخت.

به گزارش پارت نیوز؛ گوشی های سامسونگ A34و A54 به صورت همزمان اواخر اسفند 1401 معرفی شدند. گوشی A34با قیمت حدودی 350 دلار معرفی شد که با توجه به اقتصادی بودن آن طرفداران بسیاری پیدا کرد.

کیفیت سامسونگ A34

قسمت پشتی این گوشی کاملا پلاستیکی و به صورت تخت و مات ساخته شده که خیلی اثر انگشت و کثیفی روی اون باقی نمی مونه و سامسونگ هنوز برای این گوشی میان رده خودش از قاب فلز استفاده نکرده. وزن و ابعاد گوشی کمی نسبت به نسل قبل افزایش پیدا کرده و باعث شده کمی از خوش دست و جمع و جور بودن گوشی فاصله بگیره ولی هنوز استفاده طولانی مدت از گوشی خیلی اذیت کننده نیست.

پایین قاب پشتی هم مثل همیشه لوگو SAMSUNG قرار داره. برای گوشی a34 چهار رنگ مشکی، بنفش، لیمویی و نقره ای در نظر گرفته شده که رنگ نقره ای یه حالت 7 رنگ جالبی داره و با تابش نور طیف رنگیش تغییر پیدا میکنه.

صفحه نمایش سامسونگ A34

طراحی سامسونگ A34

یکی از مهمترین تغییرات گوشی های سری A امسال با پسوند عدد 4، تغییرات ظاهری و زیباتر شدن این گوشی ها است. a34 از یه بدنه نسبتا تخت استفاده میکنه و باعث شده شباهت بسیار زیادی به گوشی های S23 و S23 Plus سامسونگ پیدا کنه.

طراحی تقریبا شبیه به گوشی های پرچمدار سامسونگ ساخته شده و همین باعث میشه به نسبت قیمت حس بهتری موقع استفاده به شما بده و مثل a33 خیلی حس ارزون و چیپ بودن نداشته باشه. برآمدگی یکپارچه بخش دوربین هم کاملا حذف شده و سه لنز اصلی به همراه یه فلش LED بدون جزیره و بخش خاصی کاملا درون بدنه گوشی قرار گرفتن که با یه قاب فلزی دور هر لنز محافظت میشن.

رنگ بندی گوشی سامسونگ A34

فریم گوشی از پلاستیک ساخته شده که ظاهری شبیه به فلز داره و با یه خمیدگی خیلی کوچیک ساخته شده تا در دست گرفتن و استفاده از گوشی راحت تر باشه و خیلی دست های شما رو اذیت نکنه.

لبه راست گوشی دکمه پاور و کم و زیاد کردن صدا، پایین گوشی دو تا میکروفون، درگاه تایپ سی و اسپیکر و بالای گوشی هم یه میکروفون و درگاه سیم کارت قرار داره که به صورت هیبریدی استفاده شده و همزمان از دو سیم کارت و یا یه سیم کارت و یه کارت حافظه جانبی پشتیبانی میکنه. لبه چپ هم کویره و هیچ خبری نیست.

قیمت سامسونگ A34

مشخصات بدنه گوشی سامسونگ A34

صفحه نمایش تغییر مثبت و خاصی نکرده و هنوز از یه طراحی قدیمی با حاشیه نسبتا زیاد و ناچ قطره ای استفاده میکنه. البته وضعیت یه مقداری بهبود پیدا کرده و حاشیه پایین نمایشگر کمی نسبت به نسل قبلی کاهش پیدا کرده. برای محافظت بیشتر صفحه نمایش هم از گوریلا گلس 5 استفاده شده.

گوشی های میان رده سامسونگ با اینکه از متریال خیلی خوب و گرون قیمتی استفاده نمیکنن ولی از لحاظ امنیت گوشی بسیار خوبی هستند. گوشی سامسونگ A34 هم از گواهی IP67 استفاده میکنه که در مقابل نفوذ ذرات گرد و غبار و مایعات (تا 1 متر و 30 دقیقه) به داخل گوشی جلوگیری میکنه.

در مجموع سامسونگ با تغییرات ظاهری نسبتا زیاد و زیبا باعث شده گوشی A34 برای طرفدارهای قدیمی و جدید سامسونگ جذابیت کافی رو داشته باشه و از لحاظ طراحی و زیبایی تقریبا چیزی از پرچمداران نسل جدید سامسونگ کم نداشته باشه.

صفحه نمایش سامسونگ A34

تغییرات ظاهری گوشی A34 فقط منحصر به طراحی و ظاهر گوشی نشده و این نسل از لحاظ ابعاد یه تغییراتی هم کرده و از یه صفحه نمایش 6.6 اینچی استفاده میکنه که باعث شده کمی نسبت به نسل قبل گوشی بزرگتر باشه، البته برای تماشای محتوا صفحه نمایش بزرگتر میتونه جذابیت بیشتری داشته باشه.

نمایشگر از پنل سوپر امولد با رزولوشن 1080 استفاده میکنه. جزئیات و کنتراست رنگ بسیار خوبه و میتونید از دیدن ویدیو یا بازی و یا گردش توی شبکه های اجتماعی لذت ببرید. رفرش ریت 120 هرتزی و تاچ سمپلینگ 240 هرتزی هم باعث شده تجربه استفاده از گوشی هم روون باشه و هم به خوبی به دستورات لمسی شما پاسخ بده و یه تجربه سریع و بدون مشکل رو با گوشی داشته باشید.

سامسونگ A34 آبی

میزان روشنایی گوشی Samsung A34

روشنایی گوشی سامسونگ A34 هم افزایش پیدا کرده و میتونه در حالت خودکار تا 1000 نیت زیاد بشه و به همین خاطر میتونید به راحتی حتی توی محیط های خیلی روشن هم از گوشی بدون هیچ مشکلی استفاده کنید. حسگر اثر انگشت مثل قبل از یه سنسور اپتیکال روی صفحه نمایش استفاده میکنه که سرعت و دقت مناسبی داره و دسترسی مناسبی هم داره.

در کل صفحه نمایش خیلی تغییرات گسترده ای نکرده و از لحاظ ظاهر نوآوری خاصی دیده نمیشه ولی بهبود نرخ به روز رسانی و افزایش روشنایی صفحه در کنار بزرگتر شدن نمایشگر باعث میشه استفاده از گوشی لذت بخش تر باشه و حس خوبی داشته باشه.

مشخصات باتری و شارژدهی گوشی سامسونگ A34

بخش باتری تقریبا هیچ تغییری نکرده و از یه باتری 5000 میلی آمپر ساعتی لیتیوم پلیمری استفاده شده که میتونه در استفاده معمولی حدود یک روز کامل شارژدهی کنه (اگه استفاده سبکی از گوشی داشته باشید). اگه نرخ به روز رسانی صفحه نمایش رو هم روی 60 هرتز بذارید میتونید یک روز و نیم هم روی شارژدهی حساب باز کنید.

سامسونگ به رویکرد (توجیه!) اپل برای حفظ محیط زیست عادت کرده و دیگه تقریبا برای اکثر گوشی های خودش چه پرچمدار و چه اقتصادی از آداپتور داخل جعبه استفاده نمیکنه و شما باید برای این گوشی یه آداپتور 25 واتی تهیه کنید و یا از آداپتور قبلی خودتون استفاده کنید. سرعت شارژ کردن خوبه و توی حدودا 1 ساعت و ربع میتونه کاملا گوشی رو شارژ کنه. فست شارژ گوشی هم توی نیم ساعت حدود 50 درصد شارژ رو پر میکنه.

عملکرد دوربین سامسونگ A34

سه لنز اصلی 48 مگاپیکسلی، 8 مگاپیکسلی اولترا واید و 5 مگاپیکسلی ماکرو برای بخش دوربین استفاده شده و فقط لنز تشخیص عمق از این نسل حذف شده. عکس های لنز اصلی حتی در شرایط نوری سخت مناسبه و کیفیت قابل قبولی داره. لنز اولترا واید نسبت به لنز اصلی افت کیفیت داره ولی در مجموع عکس های مناسبی ثبت میکنه. لنز ماکرو هم کمی از فانتزی بهتره و با کمی دقت و وقت گذاشتن میتونید عکس های قابل قبولی باهش ثبت کنید.

دوربین سلفی گوشی سامسونگ A34

دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی تغییری نکرده، با زوم روی عکس ها کمی کاهش کیفیت و آبرنگی شدن رو میتونید ببینید ولی در حالت عادی کیفیت و شارپنس عکس ها مناسبه. هر دو دوربین اصلی و سلفی میتونن با کیفیت 4K و 30 فریم فیلمبرداری کنند ولی لنز اصلی به خاطر داشتن لرزشگیر اپتیکال میتونه فیلم های با کیفیت و بدون لرزش خاصی بهتون بده. در کل بخش دوربین تغییرات خیلی زیادی نکرده ولی هنوز نسبت به قیمت عملکرد خیلی خوبی داره و حتی میتونه در بعضی شرایط با گوشی های بالاتر از بازه خودش هم رقابت کنه.

مشخصات سخت افزار و نرم افزاری گوشی Samsung A34

به جای پردازنده های اگزینوس انحصاری سامسونگ برای گوشی سامسونگ A34از تراشه مدیاتک Dimensity 1080 با تکنولوژی ساخت 6 نانومتری استفاده شده و باعث شده این میان رده سامسونگ قدرت سخت افزاری خوبی داشته باشه و بتونه به راحتی با گوشی شیائومی ردمی نوت 12 پرو پلاس رقابت کنه و تقریبا یک خروجی در این بخش داشته باشه. در استفاده معمولی و روزمره همه چی به خوبی اجرا میشه و هیچ لگ و مشکل خاصی دیده نمیشه.

بازی های با گرافیک بالا و سنگین بدون مشکل خاصی و با جزئیات مناسب و فریم خوب اجرا میشن و در استفاده طولانی مدت لگ و افت فریم خیلی شدیدی دیده نمیشه. یکی از دلایلی که باعث گرون تر شدن گوشی A34 به نسبت سال قبله، حذف نسخه پایه با رم و حافظه 128/4 که در کنار تورم جهانی باعث افزایش قیمت این گوشی شده. با حذف نسخه پایه این نسل در 3 نسخه با 6/8 گیگ رم و 128/256 گیگ حافظه ذخیره سازی عرضه میشه. در مجموع عملکرد این بخش بسیار راضی کننده است و به خوبی از پس اکثر کارها و بازی های معمولی بر میاد.

از اندروید 13 و One UI 5.1 برای این گوشی استفاده شده که باعث میشه تجربه استفاده از گوشی به روز و روون باشه و تغییرات و بهبود های ایجاد شده در گوشی های سری S23 اینجا هم استفاده بشه. تجربه استفاده از رابط کاربری مثل قبل بسیار روونه و امکانات شخصی سازی متنوع سامسونگ باعث میشه بتونید بخش های مختلف گوشی رو با توجه به نیاز و سلیقه خودتون شخصی سازی کنید.

جعبه سامسونگ A34

اسپیکر گوشی سامسونگ A34

اسپیکر استریو که از اسپیکر مکالمه برای اسپیکر دوم استفاده میکنه بلندی خوب و مناسبی داره و حتی توی محیط شلوغ هم صدا به خوبی شنیده میشه، اما کیفیت و تفکیک صدا خیلی خوب و نیست و توی صدای بیشینه کمی افت کیفیت داریم. از جک 3.5 میلیمتری صدا هم مثل قبل خبری نیست و اگه قصد استفاده از هندزفری بلوتوثی دارید، بلوتوث ورژن 5.3 استفاده شده ارتباط بدون تاخیر و سریعی میتونه به شما بده.

قیمت سامسونگ A34

قیمت گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A34 5G ظرفیت 128 گیگابایت و رم 6 گیگابایت 8,994,000 تومان می باشد. همچنین گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A34 5G دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 6 گیگابایت
9,250,000 تومان در بازار معامله می شود.

سخن پایانی

در این مطلب به بررسی مشخصات گوشی A34 سامسونگ پرداختیم. کمپانی سامسونگ قول پشتیبانی نرم افزاری 4 ساله و 5 ساله امنیتی برای سامسونگ A34 را داده. اگر مدت زمان زیادی از گوشی استفاده می کنید و به روز بودن تجربه و دریافت منظم آپدیت های نرم افزاری برایتان مهم است، گوشی A34 کاملا گزینه مناسبی برای شما می تواند باشد.  آیا قصد خرید این گوشی را دارید و یا تا به حال از آن استفاده کرده اید؟ شما می توانید نظرات و تجربیات تان را در بخش دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید.

انتهای مطلب/م.ع

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
صفحه اصلی
جدیدترین
محبوب‌ترین
جستجو
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x