سلامت

رب انار چه خواصی دارد؟/ 13 خاصیت رب انار که باور نمی کنید

رب انار یک چاشنی خوش طعم و پرطرفدار است که با انار مرغوب و طی یک فرآیند بهداشتی درست می شود. البته جدای از طعم خوب باید به خاصیت رب انار نیز توجه داشته باشید.

به گزارش پارت نیوز؛ خاصیت رب انار برای بدن بسیار زیاد است زیرا هنگام تهیه آن، پلی فنول و اسید الایژیک آن در اثر حرارت از بین نمی‌رود و تنها ویتامین C آن کاهش پیدا خواهد کرد. در ادامه به خاصیت درمانی رب انار و ویتامین های آن خواهیم پرداخت.

8 خاصیت رب انار

شما می توانید با دانستن طرز تهیه رب انار به آسانی آن را در خانه تهیه کنید. در ادامه به خواص این چاشنی خوشمزه و پرطرفدار خواهیم پرداخت.

سرشار از ویتامین

رب انار دارای فیبر، پتاسیم، ویتامین C، مقداری آهن، کربوهیدرات، سدیم، منیزیم، منگنز، اسید فولیک، پلی فنول، اسید اولایژیک، قند، ویتامین A، گروه ویتامین B ،B۱ ،B۲ ،B۳ ، B۶ ،E است.

رب انار شمالی

تاثیر رب انا بر کلسترول

رب انار سرشار از ترکیباتی به نام ” پلی فنول “ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمی‌دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. مقدار زیاد کلسترول در شریان‌ها باعث سخت شدن آنها می‌شود و ممکن است منجر به اختلالات قلبی شود.

لاغری با رب انار

یک خاصیت رب انار که بسیار مورد توجه است تاثیر آن بر لاغری می باشد.در رژیم‌های غذایی از رب انار و همچنین آب انار برای لاغری استفاده می شود چراکه انار سرشار از ویتامین‌های A,B,C می‌باشد که به سوخت و ساز بدن بسیار کمک می‌کند.

برای لاغرتر شدن بهتر است رب انار را به صورت ناشتا مصرف نمایید زیرا اینگونه جذب آن بهتر صورت می‌گیرد. برای رسیدن به وزن دلخواه داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش و تحرک کافی کنار مصرف ناشتای رب انار می تواند کمک کننده است. البته این را درنظر داشته باشید که اگر معده تان دچار مشکل شد یا احساس ناراحتی داشید اصلا از این ماده استفاده نکنید.

خاصیت رب انار بر بارداری

رب انار حاوی مقئار قابل توجهی نیاسین است که ماده‌ای ضروری برای رشد ذهن جنین به حساب می آید بنابراین خوردن آن به خانم‌های باردار توصیه می‌شود. همچنین خانم‌های باردار می‌توانند برای کاهش تهوع صبحگاهی رب انار مصرف نمایند و اشتهای خود را افزایش دهند.

افزایش انرژی

رب انار سرشار از ویتامین B فراوانی می‌باشد. ویتامین B۱ به عنوان یک کاتالیزور در بدن فعالیت کرده و باعث فعالیت مناسب آنزیم‌ها شده و سبب می‌شود همیشه پرانرژی باشید.

هضم راحت غذا

مصرف رب انار سبب می‌شود عمل هضم غذا راحت‌تر صورت گیرد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

رب انار، آنتی اکسیدان و ویتامین C زیادی در خود دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

پیشگیری از سرطان

رادیکال‌های آزاد سبب آسیب به بافت بدن و بروز بیماری‌هایی جدی از جمله اختلالات قلبی یا سرطان می‌شود. رب انار آنتی اکسیدان فراوانی دارد که با رادیکال‌های آزاد بدن مبارزه می‌کند. مصرف رب انار سبب می‌شود رادیکال‌های آزاد کاهش یافته یا از بین بروند زیرا آنتی اکسیدان‌های موجود در رب انار به سلول‌های بدن کمک بسیاری می‌کند تا بر رادیکال‌های آزاد تاثیر بگذارند. استفاده منظم از رب و آب انار سبب کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها به خصوص سرطان سینه در زنان و سرطان پروستات در مردان می‌شود.

طرز تهیه رب انار خانگی

تصفیه خون

مصرف رب انار به صورت ناشتا به تصفیه خون کمک می‌کند.

درمان آفت

رب انار به درمان آفت و جوش دهان کمک می‌کند. برای بهتر شدن آفت و جوش دهان مقداری رب انار ترش را به صورت موضعی بر روی جوش یا آفت قرار دهید.

درمان زخم داخلی بینی

در طب سنتی از ضماد عسل و رب انار برای درمان زخم داخلی بینی و سودا استفاده می‌شود.

درمان فشار خون بالا

یک خاصیت رب انار این است که بر فشار خوتن بالا تاثیر می گذارد.مصرف رب انار برای افراد دچار فشار خون بالا مفید است البته این افراد برای کنترل فشار خون باید از رب انار ترش استفاده کنند.

جلوگیری از آلزایمر

مصرف رب انار به علت داشتن ویتامین B۳ (نیاسین) سبب عملکرد بهتر مغز، تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر می‌شود.

پیشگیری از پیری زودرس

رب انار حاوی نیاسین است و سبب می‌شود پوست حالت ارتجاعی خود را حفظ کند و به همین علت سلامت پوست را حفظ کرده و از پیری زودرس پیشگیری می‌کند.

انتهای مطلب/م.ع

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
صفحه اصلی
جدیدترین
محبوب‌ترین
جستجو
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x