8 نکته طلایی و کلیدی هنگام خرید کفش مناسب
در این مقاله به 8 نکته طلایی که هنگام خرید کفش مناسب باید رعایت کنید خواهیم پرداخت.
به گزارش پارت نیوز؛ افراد بسیاری وجود دارند که پس از آن که کفشی را خریداری می کنند خیلی زود از خریدشان پشیمان می شوند. در این مطلب به ارائه راهکارهای مفیدی برای خرید کفش مناسب خواهیم پرداخت تا دیگر با این مشکل مواجه نشوید.
فهرست
چگونه یک کفش مناسب بخریم
لازمه خرید کفش مناسب دانستن یکسری نکته است که باید حتما آن ها را عایت کنید تا بعد از خرید با مشکل مواجه نشوید.
زمان مناسب خرید کفش
یکی از سوالات مهمی که در مورد خرید کفش وجود دارد، زمان خرید کفش است. این که در چه موقعی از شبانهروز اقدام به خرید کفش بکنید، بسیار مهم است. دلیل این موضوع این است که در زمانهای مختلف شبانهروز، اندازه پا تغییر میکند. بهترین زمان برای خرید کفش عصرهاست.
در موقع عصر، اندازه پاها تا نیم شماره بزرگتر از دیگر زمانهای شبانهروز میشود. پس برای این که به مشکل تنگی کفش برنخورید، عصرها را برای خرید کفش انتخاب کنید.
در زمان خرید کفش ، هر دو لنگه کفش را به پا کنید و چند قدم راه بروید. از آن جایی که در بیشتر افراد، اندازه دو پا با هم برابر نیست، در هنگام خرید کفش هر دو لنگه را امتحان کنید. حتما پس از آن که هر دو کفش را به پا کردید، چند قدم در کفشفروشی راه بروید. خودتان را جای پاهایتان بگذارید و اگر احساس ناراحتی میکنید، قید کفش را بزنید! حتما روی سطوح سخت مانند سطوح موزاییکی با سرامیکی قدم بزنید. چون سطوح نرم مانند فرش و موکت، نمیتواند عیار کفش را مشخص کند.
اگر کفش مورد نظرتان بنددار است، بندها را تا حد استاندارد محکم کنید و قدم بزنید. در هنگام قدم زدن روی شست پای خود حساس باشید. باید بین نوک انگشتان پا و لبه جلویی کفشتان، تقریبا نیم تا یک سانتیمتر فاصله وجود داشته باشد.
به پاشنه کفش توجه کنید
از نکات مهمی که در خرید کفش مناسب به آن توجه کنید پاشنه آن است. نه کفشهای بدون پاشنه و نه کفشهای با پاشنه بلند هیچ کدام انتخابهای مناسبی نیستند. کفشهای پاشنه تخت به دلیل این که خاصیت ضربهگیری در قسمت پاشنه ندارند، در هنگام راه رفتن برای پوشنده کفش، درد پاشنه ایجاد میکنند. کفشهای پاشنه بلند هم آسیبهای بسیاری به پا و قسمتهای دیگر بدن میرسانند.
از عوارض پوشیدن کفشهای پاشنه بلند و غیر استاندارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- انحراف انگشت شست پا
- ایجاد میخچه در پا
- تاول زدن انگشتان
- خمیدگی انگشتان
- بروز دردهای مزمن کمر
- بروز دردهای مفاصل
- بروز درد زانو
- بروز درد پاشنه پا
- بروز خستگیهای زودرس
در زمان خرید کفش ، انعطاف پذیری کفش را مورد توجه قرار دهید. پای شما جسم ثابتی نیست و زمانی که راه میروید، خم و راست میشود. در این مورد کفشی که انتخاب میکنید باید کاملا همراه با پاهایتان باشد. کفشهای سنگین و سفت اجازه نمیدهند که پاهای شما به خوبی حرکت کند. این کفشها آزادی پاهایتان را سلب میکنند و بسیار آسیبزننده هستند. برای انتخاب کفش انعطافپذیر و مناسب برای حرکت و آزادی پاهایتان، مجددا توصیه میشود که خودتان را جای پاهایتان بگذارید!
راحتی کفش در هنگام خرید
لازمه خرید کفش مناسب مطمئنا راحتی آن است. شاید برایتان پیش آمده باشد که از ظاهر کفشی خوشتان آمده ولی پاهایتان در آن کفش احساس راحتی کرده است. در چنین مواردی تکلیف چیست؟! آیا باید قید پاهایتان را بزنید و مسحور ظاهر فریبنده کفش بشوید؟! قطعا پاسخ این سوال منفی است. در درجه اول راحتی و آسایش پاهای شما اهمیت دارد و بقیه چیزها در درجههای بعدی قرار میگیرند.
پنجه کفش را ساده نپندارید
پنجه کفش یکی از قسمتهای کفش است که در زمان خرید کفش مناسب باید بسیار به آن توجه کنید. پنجه کفشی که انتخاب میکنید نباید باریک و تیز باشد. دقت کنید که نباید انگشتهای پاهایتان داخل کفش روی هم قرار بگیرند. همچنین انگشتان شستتان باید داخل کفش به اندازه کافی جا داشته باشند و بتواند به راحتی حرکت کند. همچنین نباید از آن ور بام بیفتید! کفشی را انتخاب نکنید که آن قدر گشاد باشد که موقع راه رفتن پایتان از کفش بیرون بیاید.
کفی کفش باید مناسب باشد
سطح داخلی کفش باید نرم باشد و درزهای زمخت نداشته باشد. انعطاف و نرمی کفش را با دستتان چک کنید و موقع قدم زدن با کفش جهت خرید نیز به آسایش کف پاهایتان توجه کنید. همچنین بهتر است کفی کفش مورد نظرتان به راحتی قابل تعویض باشد.
کفشی همه جا پوش انتخاب کنید
اگر میخواهید در مصرف کفش صرفهجویی کنید! کفشی را انتخاب کنید که با شلوارهایی که میپوشید هماهنگ باشد. کفشی را نخرید که فقط با یک پوشش معین شما ست باشد. در این صورت فقط میتوانید لباس و شلوارهای مشخصی را با کفشتان بپوشید.
سخن پایانی
خرید کفش مناسب چیزی نیست که بخواهید ساده از کنار آن بگذرید و آن را سرسری بگیرید. اگر آسایش و راحتی پاهایتان برایتان اهمیت دارد و دوست ندارید عذاب خودساختهای را به خود تحمیل کنید، به نکاتی که اشاره شد توجه کنید و نظرات و یا پیشنهادات تان را در بخش دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید.
انتهای مطلب/م.ع