ارز دیجیتال

بیت کوین در یک قدمی ۶۰ هزار دلار!

وضعیت بازار کریپتو در 27 فوریه حاکی از آن است که ارزش دارایی محبوب رمزارزها از جمله بیت‌کوین بر اثر هجوم خریداران از کانال 57 هزار دلاری عبور کرده و بالاترین نرخ خود را از نوامبر2021 به ثبت رسانده است.

به گزارش پارت نیوز؛ بیت کوین در ساعت ۱۳:۳۸ روز چهارشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۲ با قیمت ۵۹,۱۹۹ هزار دلار معامله شد.

به گفته مارک پی برنگر، اقتصاددان برجسته این حوزه روند قیمتی مهم‌ترین دارایی بازار رمزارزها و پس از آن اتریوم، روند قیمتی بی‌سابقه و چشم‌گیری را در روزهای اخیر از آن خود کرده و به عقیده آن، بیت‌کوین پیش از وقوع هاوینگ از کانال ۶۰ هزار دلاری عبور خواهد کرد.»

بیت‌کوین در ساعت ۱۵:۴۰ به وقت تهران با قیمتی معادل ۵۶هزار و ۶۲۷دلار در حال معامله است که نسبت به اوایل سال۲۰۲۴ با رشد ۳۴درصدی مواجه شده است و اتریوم نیز بار دیگر کانال ۳۰۰۰دلاری را فتح کرد و در حال معامله با قیمت ۳۲۰۰ دلار است.

در این میان ویلیام نوبل نیز از دیگر اقتصاددانان این حوزه تاکید کرد: «با تایید کمیسیون بورس اوراق بهادار آمریکا درخصوص ایجاد صندوق‌های ETF و همچنین هجوم احتمالی خریداران به این بازار، روند صعودی بیت‌کوین قابل پیش‌بینی بود؛ اما تفاوت واقعیت با برآوردها در این مساله بود که قیمت این دارایی با سرعتی بیش از پیش‌بینی‌ها رشد کرد و انتظارات را برای ثبت رکورد قیمتی جدید پیش از آوریل افزایش داد. از سوی دیگر باید به روند قیمت طلای جهانی که در روز‌ها اخیر بر اثر نوسانات شاخص دلار در بی‌ثباتی به سر می‌برد، نگاهی انداخت.

شواهد گویای آن است که با سخنان جان ویلیامز، رئیس بانک مرکزی نیویورک در روز جمعه مبنی بر اینکه سیاست‌های پولی انبساطی باید به زمان دیگر موکول شود، موجب شد دلار جهانی حمایت کانال ۱۰۴واحدی را از دست بدهد و به میانه کانال ۱۰۳واحدی تنزل یابد. این امر موجب شد طلای جهانی نیز اندکی تقویت شود؛ اما نه به اندازه‌ای که بتواند ریزش سرمایه‌گذاران را جبران کند.

برخی از کارشناسان بر این باورند که نوسانات بازارها در مدت زمانی کوتاه (پیش از تغییر جهت سیاست‌های پولی) دور از انتظار نخواهد بود و اکنون که بیت‌کوین با هجوم تقاضا از کانال ۲۷هزار دلاری عبور کرده است، به نظر می‌رسد که سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر بازار طلا به رمزارزها پناه آورند؛ البته نباید از این نکته غافل شد که فلز زرد با وجود شیب کاهشی خود در برابر نوسانات شاخص دلار هیچ‌گاه محبوبیت خود را از دست نمی‌دهد؛ زیرا بانک‌های مرکزی از خریداران اصلی این دارایی به شمار می‌روند و نقش مهمی در مقاومت این دارایی در برابر تنش‌ها و نوسانات این فلز درخشان ایفا خواهد کرد.

انتهای مطلب/م.ع

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
صفحه اصلی
جدیدترین
محبوب‌ترین
جستجو
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x