خودرو

امکانات و مشخصات فنی ساینا S اتوماتیک + قیمت و عکس

در این مقاله به معرفی امکانات و مشخصات فنی خودروی ساینا S اتوماتیک خواهیم پرداخت.

به گزارش پارت نیوز؛ سال 1397 شرکت خودروسازی سایپا خودرویی با نام ساینا S اتوماتیک روانه بازار کرد. اگر شما نیز قصد خرید این خودرو و یا آشنایی با عملکرد آن را دارید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

بررسی ساینا S اتوماتیک

ساینا S اتوماتیک

پس از موفقیت های تیبا صندوقدار و تیبا هاچبک در میان خودروهای ارزان قیمت اقتصادی گروه خودروسازی سایپا تصمیم گرفت که این خودرو را با ظاهری جدیدتر و آپشنهای بیشتری روانه بازار کند و از این رو فیس‌لیفت تیبا با نام ساینا با همان مشخصات فنی روانه بازار شد.

ساینا در دو تیپ SX و EX که هر دو نیز دنده‌ای بودند در سال 1395 روانه بازار شد که SX نسخه پایه و EX نسخه فول ساینا به حساب می‌آمد که آپشنهایی نظیر سنسور عقب، آینه جانبی برقی، شیشه برقی عقب و تهویه دیجیتال را نسبت به نسخه SX بیشتر داشت.

در سال 97 ساینا با گیربکس اتوماتیک CVT که ساخته کمپانی بلژیکی پانچ است روانه بازار شد که آپشنهای ایرانی‌پسندی نظیر کیلس استارتر، فرمان برقی، کروزکنترل و … را نسبت به نسخه دنده‌ای بیشتر داشت، اما طولی نکشید که به دلیل سیاست‌های نامشخص تولید ساینا اتوماتیک در همان سال 97 متوقف شد اما کوییک اتوماتیک با همان گیربکس CVT تولیدش ادامه یافت.

حال بعد از گذشت 4 سال و با همکاری مجدد سایپا با کمپانی پانچ بلژیک قرار است ساینا S که به اصطلاح نسخه نیوفیس ساینا می باشد با گیربکس اتوماتیک CVT نیز به بازار عرضه شود و هم اکنون در مراحل آزمایشی به سر می برد و گفته شده است که تا قبل از پایان یافتن سال 1401 تولید انبوه ارزان‌ترین خودروی اتوماتیک در شرکت سایپا سیتروئن آغاز می شود.

جدول مشخصات فنی ساینا S اتوماتیک

کشور سازنده ایران
حجم موتور 1503 سی سی cc
قدرت موتور (اسب بخار) 87 اسب بخار
گشتاور (نیوتن متر) 128 نیوتن متر
تعداد سیلندر 4
تعداد سوپاپ 8
حداکثر سرعت 200 کیلومتر بر ساعت
گیربکس CVT
دیفرانسیل جلو
کلاس بدنه سدان
ابعاد 4215*1663*1484 میلی متر
فاصله محوری 2415 میلیمتر
مصرف سوخت 7 ترکیبی لیتر در 100 کیلومتر
حجم باک 41 لیتر

امکانات ایمنی و آپشن ها

  • ترمز ABS
  • ترمز EBD
  • ایربگ راننده و سرنشین
  • فرمان برقی (EPS)
  • غربیلک فرمان جدید و با طرح D
  • یا کروز کنترل
  • محدودکننده سرعت (Speed Limiter)
  • چراغ‌های خودکار (Auto Light)
  • سیستم نشانگر فشار باد لاستیک (TPMS)
  • سیستم دستیار شروع حرکت در سربالایی

طراحی داخلی و خارجی ساینا S اتوماتیک

داخل ساینا S اتوماتیک

در بخش طراحی ظاهری بیرونی و داخلی، سایناS اتوماتیک تفاوت خاصی با ساینا S دنده ای که در سال 1399 روانه بازار شد ندارد و در بخش طراحی همان تغییراتی که ساینا S دنده‌ای نسبت به ساینا معمولی دارد را شاهد هستیم که از جمله آن ها می توان به مواردی نظیر گرافیک جدید چراغ های جلو، دی لایت، اتولایت، جلوپنجره جدید با قاب استیل، رینگ آلومینیومی، فرمان D کات، تریم داخلی متفاوت و صفحه کیلومتر جدید اشاره کرد که البته غربیلک فرمان نسخه اتوماتیک کمی متفاوت از نسخه دنده‌ ای می‌باشد و از دکمه‌های کنترلی روی فرمان نیز بهره میبرد.

مقایسه ساینا S اتوماتیک و دنده ای

در بخش آپشنها و امکانات رفاهی نیز تفاوت ساینا S دنده‌ای و ساینا S اتوماتیک در مواردی نظیر فرمان برقی به همراه کنترل های روی فرمان به جای فرمان هیدرولیکی بدون کنترلهای روی فرمان، کروزکنترل، سیستم محدود کننده سرعت یا اسپید‌لیمیتر، سیستم نشانگر فشار باد لاستیک (TPMS) و سیستم دستیار شروع حرکت در سربالایی یا همان HAC می‌باشد و متاسفانه همچنان خبری از مانیتور در نسخه‌های اتوماتیک ساینا S  نیست و احتمال دارد در نسخه‌های فول آپشن ساینا و کوییک با تیپ G شاهد آپشنهای بیشتری نظیر کیلس استارتر، مانیتور، دوربین عقب، سیستم کترل پایداری و موارد دیگر نیز باشیم.

ساینا S اتوماتیک از همان پیشرانه M15 بهره میبرد که در تیبا و ساینا نیز پیش‌تر شاهد آن بوده‌ایم، این پیشرانه 8 سوپاپ 1.5 لیتری قادر به تولید 87 اسب بخار قدرت و 128 نیوتن‌متر گشتاور است که نیروی خود را از طریق یک گیربس اتوماتیک CVT با قابلیت تعویض 6 دنده مصنوعی به چرخهای جلو منتقل میکند و شتابی صفر تا صدی در حدود 15 ثانیه خواهد داشت.

گیربکس CVT استفاده شده در ساینا S، دارای سه حالت برفی، اسپرت و تیپ‌ترونیک می باشد که در مود اسپرت شتابگیری بهتری را شاهد هستیم.

قیمت ساینا S اتوماتیک - سفید رنگ

طول، عرض و ارتفاع ساینا S اتوماتیک به ترتیب 4215 میلیمتر، 1663 میلیمتر و 1484 میلیمتر می‌باشد و فاصله محوری آن نیز حدود 2.41 متر است که علی‌رغم فاصله محوری کمتر نسبت به 206 صندوقدار فضای کابین جادارتری خصوصا در ریف عقب نسبت به خودروهایی نظیر 206 صندوقدار یا رانا دارد.

باک ساینا S اتوماتیک حدود 41 لیتر است و مصرف ترکیبی تخمینی برای این خودرو چیزی در حدود 7.6 لیتر در هر 100 کیلومتر است که نسبت به نسخه دنده‌ای اشتهای بیشتری دارد.

در ساینا S اتوماتیک از دریچه‌گاز برقی به جای سیمی استفاده شده است و همچنین سیستم برقی خودرو تغییرات قابل توجهی داشته است که در ساینا اتوماتیک مدل 97 نیز شاهد آن بودیم که امیدواریم در ساینا اتوماتیک که به زودی قرار است به بازار عرضه شود مشکلات قدیمی نظیر از کار افتادن گیربکس اتوماتیک بعد از ترافیک های سنگین و داغ شدن شدید جعبه دنده، مشکلات سیستم برقی خودرو و بالا رفتن ناگهانی دمای آب برطرف شده باشد تا خریداران این محصول با دردسرهای کمتری مواجه باشند.

قیمت ساینا S اتوماتیک

امکانات ساینا S اتوماتیک - ساینا رنگ قرمز

قیمت کارخانه این خودرو 330 میلیون و 932 هزار تومان می باشد.

رقبای ساینا S اتوماتیک

همانطور که اشاره شد در رده خودروهای صفر کیلومتر و هم سگمنت با ساینا اس اتوماتیک به دلیل بازار بسته ایران رقیب خاصی پیدا نمیشود و اگر به دنبال خودروی سدان اتوماتیک در سگمنت B مشابه ساینا در این رده قیمتی باشید.

باید به سراغ خودروهایی نظیر پژو 206 صندوقدار اتوماتیک، تندر 90 اتومات، ریو اتوماتیک، ورنا اتوماتیک بروید که احتمالا برای کسانی که صفرکیلومتر بودن، کم کارکرد بودن یا مدل داشتن خودرو جزء موارد مهم است این خودروها چندان اقتصادی به شمار نمیرود چرا که با قیمت یکسان با ساینا S اتوماتیک صفر باید به سراغ خودروهایی 10 سال کارکرده و آن هم کارکردهایی بسیار بالا بروید.

انتهای مطلب

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
صفحه اصلی
جدیدترین
محبوب‌ترین
جستجو
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x