به گزارش پارت نیوز؛ انتخاب بهترین زمان ورزش در ماه رمضان برای ورزشکاران با رعایت اصولی خاص انجام خواهد شد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
فهرست
بهترین زمان ورزش درماه رمضان
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بسیاری از ورزشکاران در مورد ادامه برنامه های تمرینی و تغذیه ای خود در این ماه دچار سردرگمی می شوند و از طرفی به دلیل کاهش آمادگی جسمانی، نمی توانند در ماه رمضان ورزش را متوقف کنند که؛ تغییر پروتکلهای روزهداری و رژیم غذایی در ماه رمضان منجر به سازگاریهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی میشود و ورزشکاران و مربیان باید بتوانند تصمیمات مناسبی را در خصوص قطع ورزش در ماه رمضان اتخاذ کنند.
ورزش در رمضان 90 دقیقه قبل از اذان مغرب
یک ورزش سبک در ساعات خنک تر روز و نزدیک به غروب آفتاب در این دوران مناسب است زیرا به زودی می توانید مایعات و مواد غذایی را به بدن برسانید و مجبور نیستید تایم زیادی بعد از ورزش ، گرسنگی و تشنگی را تحمل کنید.
بهتر است ورزش هایی که در این تایم انجام می دهید ، بیشتر شامل تمرینات استقامتی با تکرار کم ، وزنه های سبک تر و حرکات کششی بیشتر باشد . یک پیاده روی کوتاه نیز می تواند برای این زمان مناسب باشد.
ورزش کردن در ماه رمضان بعد از افطار
از آن جایی که انجام حرکات هوازی با شکم پر سخت است ، بهتر است که حدود یک ساعت بعد از افطار به انجام این تمرینات بپردازید . روزهایی که برای بعد از وعده غذایی ، برنامه ریزی ورزشی دارید ، احتمالا غذای بیشتری مصرف می کنید تا برای سوخت و انرژی شما حین ورزش استفاده گردد. همچنین باید قبل و بعد از افطار به اندازه کافی مایعات مصرف کنید.
ورزش کردن در ماه رمضان بین ساعت 11 شب تا 2 نیمه شب
اگر جغد شب هستید، بهترین زمان برای ورزش بین 11 صبح تا 2 بامداد است. در این مدت، غذا زمان کافی برای شروع فرآیند هضم دارد و بدن شما مایعات کافی دریافت می کند. اگر عصر کمی استراحت کنید، قطعا ورزش در این زمان لذت بخش خواهد بود و حتی بعد از صبح نیز می توانید بخوابید و خستگی بدن خود را از بین ببرید.
ورزش در ماه رمضان بین ساعت 3 تا 4 صبح
بهترین زمان ورزش در ماه رمضان از نظر برخی کارشناسان قبل از سحری است. اگر برای سحر زود از خواب بیدار می شوید ، پس بهتر است قبل از مصرف وعده سحر ورزش کنید . با این کار انرژی خود را بازیابی می کنید و از طرفی شکمتان نیز پر نیست اما همچنان از وعده افطار نیز انرژی دارد و همچنین می توانید حین ورزش کردن آب هم بنوشید.
ورزشکاران چگونه روزه بگیرند؟
اگر افراد به مدت یک ماه تمامی فعالیتهای بدنی خود را قطع کنند، ممکن است توان، سرعت، قدرت و استقامت قلبی عروقی آنها با مشکل مواجه و عضلاتشان ضعیف شود و بعد از این ماه به زمان بیشتری برای بازگرداندن عضله به چرخه کار طبیعی نیاز است، بنابراین اگر افراد اصول تغذیهای و ورزشی صحیح را رعایت کنند، میتوانند به طور منظم تمرینات خود را در ماه رمضان انجام دهند و سلامت جسمی خود را تامین کنند.
بدنسازان چگونه روزه بگیرند؟
بهترین زمان ورزش در ماه رمضان برای ورزشکاران کی است؟ در این ماه برای جلوگیری از ضعف قوای جسمانی، کاهش فشار خون، سرگیجه، سردرد و تهوع باید از انجام تمرینات سنگین اجتناب کرد چرا که فعالیت زیاد باعث از دست رفتن نمک، آب زیاد و در نتیجه عطش فراوان و افت فشار خون و ضعف شدید میشود.
نوشیدن کافی آب و مایعات در وعدههای افطار و سحر باعث میشود افراد دچار کمآبی نشوند زیرا همان طور که در مقالات معتبر تاکید شده، یکی از دلایل دردهای عضلانی در ورزشکاران، کاهش آب میانبافتی و به هم خوردن تعادل الکترولیتهای بدن است. همچنین علاوه بر کاهش شدت تمرینات، مدت زمان انجام تمرین را نیز باید کاهش داد و توصیه میشود حداکثر روزی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه فعالیت با شدت کم تا متوسط انجام شود.
انتهای مطلب/م.ع